Fitness

info@bealifeandfitness.com      06-70 279-4202 

12 hetes személyre szabott programok

 

12 hetes személyre szabott programok: 

1.   Fitt Életmódváltó program

Neked ajánljuk kedves Életmódváltó ezt a személyre szabott programot, ha nem a fogyás a célod, hanem a fittebb –  energikusabb  élet a minden napjaidon.

Szuper – intenzív otthoni – eszközös edzésprogrammal  és olyan étrenddel segítünk neked,  melyet könnyedén be tudsz építeni a napi rutinodba. Nem kell kalóriát számolnod, csak finomakat enni és élvezni a mozgás minden pillanatát.  A 12 hét alatt egy olyan tudatos életmódot tanulsz meg, mely Életre szóló.

Keress bátran minket, örömmel segítünk! Hálásan köszönjük a bizalmadat☺️!  

Legyen csodás napod☺️

2.  Testsúlycsökkentő Életmódváltó program

Neked ajánljuk kedves Életmódváltó ezt a személyre szabott programot, ha a fogyás a célod!

Otthoni – könnyen követhető zsírégető – alakformáló edzésprogrammal és olyan személyre szabott étrenddel segítjük a fogyásodat, mellyel gyorsan elkészíthető – finom ételeket ehetsz és még a családod is imádni fogja! A 12 hét alatt egy olyan tudatos életmódot tanulsz meg, mely Életre szóló.

Keress bátran minket, örömmel segítünk! Hálásan köszönjük a bizalmadat☺️

Legyen csodás napod☺️

3.  Szülés utáni regeneráló program

Megszületett a várva várt kis csoda az Életedbe kedves Anyuka. A szervezetednek – lelkednek a szülés után szüksége van a töltődésre és regenerálódásra . A minden napos feladataid elvégzéséhez, a kisbabádhoz, magadhoz kirobbanó energiára van szükséged. Ebben segítünk neked. A szervezetd – tested és lelked feltöltésében és regenerálásban (helyreállításában) .

Szülés után mennyi idővel kezdheted ezt a fantasztikus személyre szabott programot? A nőgyógyászod beleegyezésével , szülés után 6-12 héttel.

Keress bátran minket, örömmel segítünk! Hálásan köszönjük a bizalmadat☺️

Legyen csodás napod☺️

4.  Légy Boldog – Fitt Anyuka Életmódváltó program

Kedves Anyuka a csodás gyermekeink felneveléséhez türelem – energia szükséges mindez pedig akkor van, ha fittek vagyunk és megadjuk magunknak azt a bizonyos Énidőt. 

Ebben segítünk neked, hogy fitt legyél. A személyre szabott étrendet az alapján állítjuk neked össze, hogy mi a célod. Fittségeden szeretnél javítani és tudatos életmódot élni vagy fogyni is szeretnél mindez mellett  + egy szuper otthoni edzésprogramot is kapsz, melyet gyermeked – gyermekeid mellet könnyedén be tudsz illeszteni az életviteledbe.  A 12 hét alatt egy olyan tudatos életmódot tanulsz meg, mely Életre szóló.

Keress bátran minket, örömmel segítünk! Hálásan köszönjük a bizalmadat☺️

Legyen csodás napod☺️

5.  60+ Életmódváltó program

Kedves Szépkorú! Az Életmódváltás nem korhoz kötött, bármikor meg lehet hozni azt a fantasztikus döntést, hogy egészséges – tudatos életet élsz, mellyel a fogyásodat is segíteni tudod és meghosszabbíthatod csodás életed éveit. A fitt élet  titka a tudatos étkezés, a rendszeres testmozgás és pozitív szemlélet. Ebben segít neked a Bea Life&Fitness. Elvisszük az online programunkkal otthonodba a személyre szabott mozgásprogramot  és étrendet  egy kis motivációval, jó kedvvel színesítve!  A 12 hét alatt egy olyan tudatos életmódot tanulsz meg, mely Életre szóló.

Keress bátran minket, örömmel segítünk! Hálásan köszönjük a bizalmadat☺️

Legyen csodás napod☺️!

6.  Kismama Életmódváltó program

7.  Tini Életmódváltó program

Kedves Tini, ha 10 – 18 éves korú  vagy, szeretnéd fantasztikusan  érezni magad a bőrödben – testedben – önbizalommal teli életet élni – fogyni, akkor ezt a programot neked találták ki, IMÁDNI fogod! 

Kirobbanó formába hozunk téged remek személyre szabott étrenddel + otthoni edzésprogrammal, melyet bármikor beiktathatsz az idődbe, akár ha egy nagy témazáró előtt állsz, az edzés segít lendületbe hozni. Kitűzzük közösen a célodat és közösen megvalósítjuk!   

A 12 hét alatt egy olyan tudatos életmódot tanulsz meg, mely Életre szóló.

Keress bátran minket, örömmel segítünk! Hálásan köszönjük a bizalmadat☺️

Legyen csodás napod☺️!  

8.  Családi Életmódváltó program 

Kedves Anyuka és Apuka!  Szeretnétek javítani a család egészségét és fittebb életet élni, tudatosságot vinni a napjaitokba, netán fogyni? Ez a program szuper lehetőség számotokra. Étrenddel + edzéstervvel, motivációval megspékelve segít nektek a Bea Life&Fitness. Tudatosan beállítjuk mindenki étkezését, gyorsan elkészíthető – finom ételekkel úgy, hogy mindenki ugyanazt eheti, nem kell többfelé főzni. Az otthoni edzések remek megoldások lehetnek a rendszeres együttöltött közös programokra.

A 12 hét alatt egy olyan tudatos életmódot tanulsz meg, mely Életre szóló.

Keress bátran minket, örömmel segítünk! Hálásan köszönjük a bizalmadat☺️

Legyen csodás napod☺️

Életmódváltó programok menete: 

  • Telefonos egyeztetés történik  miután kiválasztottad, melyik szolgáltatást szeretnéd kérni (ha nem tudod eldönteni, szívesen segítek neked, együtt eldöntjük) 
  • E-mailban  kapod a szükséges dokumentációkat (szerződéseket /adatvédelmi nyilatkozatokat / kérdőíveket ). Ezeket kitöltve, szkennelve vissza kell küldeni + egész alakos fotóval.
  • Az első hónap utalása után megkezdődik a közös projekt!  Hetente kapod e-mailban az étrendet, az edzéshez a videókat pedig Messengeren két hetente. 
  • Folyamatos kommunikációt, heti visszajelzéseket kérek a sikeres együttműködéshez /eredményhez! 
  • Minden új hónap megkezdése előtt történnek a szolgáltatások kifizetése , banki átutalással. 
  • A diéták 3 hónaposak, miután a végéhez érkezünk van lehetőséged      tovább folytatni a programot. 
  • A személyre szabott otthoni edzéstervek , diéták és komplett programok is 3 hónaposak. Kérheted akármeddig a szolgáltatást miután véget ér a 3 hónap.
  •  A Programok végén kapsz útmutatót ahhoz, hogy miként tudod egyedül folytatni az életmódváltást, a megtanult tudatos/egészséges táplálkozást!

Köszönöm szépen a bizalmat!  

Beatrix