Fitness

info@bealifeandfitness.com      06-70 279-4202 

Sikertörténetek

“Sziasztok kedves csopi tagok 🤗
Elérkeztem diétám végéhez, amit végig imádtam 🥰❤
Még mindig csoda számomra, hogy mindez sikerült.
Sikerült,amivel nagyon régóta küzdöttem, próbálkoztam eredménytelenül. Iszonyatosan hálás vagyok Beának minden biztató szóért, minden apró segítségért, ösztönző és inspiráló szóért,Kitartásáért 🥰😍
Élveztem és imádtam minden edzést, az ételek is finomak,mennyiségre is bőséges és változatos 🤗🥰
Nagy változáson mentem keresztül ebben a 3-om hónapban. Megtanultam a helyes és egészséges étkezést, folyadék fogyasztást. Kívül-belül formált,másként látok és érzek sok mindent. Ráébresztett,és rájöttem hogy mennyire is lehet kitartó egy ember!Ha igazán akarsz valamit, nincs akadály! Csak menni előre a cél felé!❤ A többi csak kifogás ❤
Nem tudok elég hálás, hogy ezen az úton végig kísért drága
Bea
🥰❤Nagyon köszönöm és büszke vagyok drága Beám, hogy mindezt elértük és sikerült együtt 🥰❤🤩
Az életmódot és a rendszeres mozgást ezek után is folytatni fogom, és tudom,ha bármiben elakadnék Beára mindig számíthatok ❤
Mindenkinek kívánok ilyen vagy hasonló szuper élményeket és eredményt!🥰 Beával, hittel és akarattal sikerülni fog🥰🤩❤
Kitartást és további sok sikert mindenkinek 🥰😘

Kedves csoport!
12 hét után egy álmom vált valóra🥰!
-14kg -mal mutat a mérleg kevesebbet Xl-es méret helyett S-es ruhák kellenek🤩.
Nem kell tunika bő póló meg kardigán hogy elrejtsem a pocakomat.Visszanyertem az önbizalmam amit évekkel ezelőtt elveszítettem.Nem hittem volna hogy valaha is lefogyok elkönyveltem magamnak évekig hogy ez van ezt kell szeretni. Ahogy elkezdtem a Légy Boldog Fitt anyuka programot pár nap elteltével éreztem hogy ez nekem kell és akarom.
Hálás vagyok azért hogy elkezdtem
Beatrix Kovácsné Pekár
programját🙏.Egészségesen és fitten fogom tovább is folytatni azt amit Bea megtanított és tudom hogy ha szükségem lesz majd a segítségére akkor számíthatok rá.
Beatrix Kovácsné Pekár
a legjobbat nyújtod nekünk! Motiválsz minket ,és mindig kontaktban vagy velünk.Szívből köszönöm neked hogy valóra váltodtad az álmomat🥰

“Sziasztok. Tünde vagyok! 🙂Most vagyok az 5.hónap egészséges életmód programba. Ez idő alatt 15 kg-ot sikerült leadnom. Újra elővehetem a régi szűk ruháimat. Amit Beának köszönhetek és a finom ételek receptjeit nagy örömmel fogyasztom. 🙂🤗. Azóta járok futni, túrázni, gyalogolni. Sokkal egészségesebb vagyok. 🙂92 kg voltam és most vagyok 77 kg. A célom 70 kg. Bea nagyon szépen köszönök mindent 🤗😘🙂
” Sziasztok. Tünde vagyok 38 hétnél járok mióta elkezdtem Beánál az életmódváltást már 3. hónapja egyedül csinálom az étrendet hála Beatrixnak.🙏 92 kg voltam és most vagyok 65 kg. 😊Tartjuk a kapcsolatot azóta is Beával. Még egyszer nagyon szépen köszönöm Beatrixnak. Azóta is tornázok, futok. Millió puszi Beatrixnak érte.😘
Elmondani se tudom mennyire köszönöm neked a sok segítséget, soha nem gondoltam,
hogy valaha sikerül fogynom.
Rengeteg mindent megpróbáltam, de nem
sikerült .. Örülök, hogy belevágtam, bátran
ajánlom mindenkinek! Nincs lehetetlen!
Köszönöm, hogy utat mutattál, biztattál!
Továbbra is folytatom az utat.. 😉
Izgalmas 12 hét volt 😘😘😘
 
“El sem tudom mondani, mennyire hálás vagyok, hogy ezt a változást sikerült elérnem a
Légy Boldog Fitt Anyuka Program keretében Beatrix Kovácsné Pekár segítségével.😘❤ Előtte próbálkoztam sok mindennel, de valahogy nem jött a siker és elfogyott a kezdeti lelkesedés és a kitartás. Csak elindulni volt nehéz, mert ahogy láttam magamon a változást, egyre inkább késztetést éreztem arra, hogy folytassam. 🤞💪Furcsa volt eleinte a napi ötszöri étkezés, de én csak ettem a tízóraimat és az ebédemet, mert Bea azt írta, hogy ezt így kell csinálni. 😊 És milyen jó, hogy szót fogadtam 😅 Azóta 12 kg-ot sikerült leadnom, sokkal energikusabb vagyok, van kitartásom és már tudom, hogy merre tartok. Persze, ez lehetne több is, ha szigorúbb vagyok magamhoz. 😊Tanultam a hibáimból, már tudom, hogy nem véletlenül van az étkezés úgy kialakítva.
Néha volt, hogy stagnált a súlyom, de a ruháim mindig igazat mondtak. Itt lóg, ott lóg, hogy áll rajtam. 😅
Köszönöm Beának a segítséget! Egy jó étrend, egy klassz edzés terv az akaraterővel és kitartással párosítva csodákra képesek. ❤️
Soha nem késő elkezdeni, ha rászántad magad, utána sodródsz a változással. 😄🥰
“Sziasztok! Gyorsan elmúlt ez a 3 hónap Beával,aki bevezetett az egészséges táplálkozás rejtelmeibe,éhezés nélküli súlykontrollba. Nem gondoltuk,hogy ilyen rövid idő alatt ennyi kiló és centi fog rólunk lemenni,de a képek is ezt mutatják😊 Köszönjük MINDENKINEK, Akik biztató és elismerő szavakkal támogattak minket!❤️ Jól esett a törődés!!!🥰 Tudjuk,hogy véletlen nincsen és minden okkal történik!!!Ez” MOST “volt amikor életünk ezen szakaszában kellett,hogy “találkozzunk” Beával és étrendjével!!! Hálásak vagyunk és köszönjük Neki a sok receptet,ami újdonságot is hozott a konyhánkba .Mely betartásával “új “emberek lettünk kívülről és belülről is egyaránt!!!Beában olyan embert ismertünk meg,aki alázattal végzi hivatását és mindent megtesz azért,hogy az eredmény ne maradjon el!!!Segítő készsége és embersége magával ragadó!!Mindenkinek jó szívvel tudjuk ajánlani,aki tenni akar egészsége és teste érdekében!!!”
 
“Kedves Mindenki!!! Véget ért családi diétánk..a képek önmagukért beszélnek!!!! 🙂 sok mínusz kiló az érzés pedig csodálatos.
Beatrix Kovácsné Pekár nem győzöm köszönni!!!!! KÖSZÖNÖM és KÖSZÖNÖM ezredjére is, hogy vagy!!!!! Köszönöm, hogy mutatod az utat, foglalkozol velünk!!!
Bíztatok mindenkit, hogy vágjon bele az egészséges életmódba és bizalommal kérje Beatrix segítségét, hogy is vágjunk bele?
Egyszerű a válasz:
– vedd fel Beatrix Kovácsné Pekár a kapcsolatot
– kövesd tanácsait
– legyél kitartó!!!!
Az eredmény pedig csodás lesz!
Ami nagyon jó dolog, hogy :
– nem éhezel hisz napi 5x étkezel
– nem kell agyalnod mit is főzzél 🙂 hisz kapod a tanácsokat”
– tele leszel energiával!!!
Sorolhatnám még de inkább próbáld ki!!!! Nem bánod meg 🙂
“Sziasztok!
Elérkeztünk a harmadik hónap végére.
Hihetetlen változáson mentünk keresztül.
Áron 13kg-ot adott le.
Nagyon büszke vagyok rá.
Már most sokkal jobban érzi magát.Vidámabb,kiegyensúlyozottabb.Többet mozog mint eddig.Könnyebben barátkozik,
nyitottabb mindenki felé.Észre vettem rajta,hogy a tanulás is jobban megy neki.
Hihetetlenül büszke vagyok rá.Voltak nehéz napok,de jól átvészeltük.Nekem 12kg-t sikerült leadni.Én is sokkal jobban érzem magam a bőrömben.
“Sziasztok! Elérkeztünk a párom életmódváltó diétájának a végéhez! Ezer köszönet Beának , ezért a 3 hónapért, igazi csapat munka volt! Bea összeállította az étrendet, én megfőztem, a párom pedig jóízűen megette!!

😁😁 Az étrend nagyon változatos, finom, és egészséges volt! Nem kellett lemondani a megszokott ételekről sem, csak egy picit megreformálva készítettem el azokat! A töltött káposzta, a pörkölt. a nasi is mind-mind megengedett volt, és nagyon finom!! A kitartó, fegyelmezett étkezés meghozta a kívánt eredményeket, sőt, szerintem még többet is !!😁😁 3 hónap alatt a súlya -12 kg, a pocakból 17!!!! cm tűnt el!!! Fantasztikus!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom Bea szakértelmét!!!Hajrá fiúk, lányok!!! Köszönjük Bea!!!!”

Fantasztikusan telt el a 12 hét az életmódváltó programomban. Olyan pozitív változások történtek velem, amiről nem is mertem álmodni. Nagyon hálás vagyok Beának, hogy elindított ezen az úton. Teljes átalakuláson mentem keresztül, mindezt természetesen, finom ételekkel és mozgással.
Mozgalmas volt ez az időszak, de ez is csak erősített. Nem volt akadály:
– hogy pont ekkor született meg a kisunokám/ a második/
-hogy ekkor kezdődött az iskolám/ közoktatásvezető képző/
-a munkahely/óvodavezető vagyok/
-szombatonként saját vállalkozásba dolgozás.
Segített a család-férjem főzött rám nagyon finomakat- , a nagyobbik unokám velem tornázott. És persze Bea, aki végig tartotta velem a kapcsolatot, készítette az étrendet, küldte a mozgásokat magyarázattal és folyamatosan biztatott.
A 12 hét eredménye -10 kg.😊
FITT ÉS BOLDOG VAGYOK!😊