Fitness

info@bealifeandfitness.com      06-70 279-4202 

“Sziasztok. Tünde vagyok! 🙂Most vagyok az 5.hónap egészséges életmód programba. Ez idő alatt 15 kg-ot sikerült leadnom. Újra elővehetem a régi szűk ruháimat. Amit Beának köszönhetek és a finom ételek receptjeit nagy örömmel fogyasztom. 🙂🤗. Azóta járok futni, túrázni, gyalogolni. Sokkal egészségesebb vagyok. 🙂92 kg voltam és most vagyok 77 kg. A célom 70 kg. Bea nagyon szépen köszönök mindent 🤗😘🙂
” Sziasztok. Tünde vagyok 38 hétnél járok mióta elkezdtem Beánál az életmódváltást már 3. hónapja egyedül csinálom az étrendet hála Beatrixnak.🙏 92 kg voltam és most vagyok 65 kg. 😊Tartjuk a kapcsolatot azóta is Beával. Még egyszer nagyon szépen köszönöm Beatrixnak. Azóta is tornázok, futok. Millió puszi Beatrixnak érte.😘
Elmondani se tudom mennyire köszönöm neked a sok segítséget, soha nem gondoltam,
hogy valaha sikerül fogynom.
Rengeteg mindent megpróbáltam, de nem
sikerült .. Örülök, hogy belevágtam, bátran
ajánlom mindenkinek! Nincs lehetetlen!
Köszönöm, hogy utat mutattál, biztattál!
Továbbra is folytatom az utat.. 😉
Izgalmas 12 hét volt 😘😘😘
 
“El sem tudom mondani, mennyire hálás vagyok, hogy ezt a változást sikerült elérnem a
Légy Boldog Fitt Anyuka Program keretében Beatrix Kovácsné Pekár segítségével.😘❤ Előtte próbálkoztam sok mindennel, de valahogy nem jött a siker és elfogyott a kezdeti lelkesedés és a kitartás. Csak elindulni volt nehéz, mert ahogy láttam magamon a változást, egyre inkább késztetést éreztem arra, hogy folytassam. 🤞💪Furcsa volt eleinte a napi ötszöri étkezés, de én csak ettem a tízóraimat és az ebédemet, mert Bea azt írta, hogy ezt így kell csinálni. 😊 És milyen jó, hogy szót fogadtam 😅 Azóta 12 kg-ot sikerült leadnom, sokkal energikusabb vagyok, van kitartásom és már tudom, hogy merre tartok. Persze, ez lehetne több is, ha szigorúbb vagyok magamhoz. 😊Tanultam a hibáimból, már tudom, hogy nem véletlenül van az étkezés úgy kialakítva.
Néha volt, hogy stagnált a súlyom, de a ruháim mindig igazat mondtak. Itt lóg, ott lóg, hogy áll rajtam. 😅
Köszönöm Beának a segítséget! Egy jó étrend, egy klassz edzés terv az akaraterővel és kitartással párosítva csodákra képesek. ❤️
Soha nem késő elkezdeni, ha rászántad magad, utána sodródsz a változással. 😄🥰
“Sziasztok! Gyorsan elmúlt ez a 3 hónap Beával,aki bevezetett az egészséges táplálkozás rejtelmeibe,éhezés nélküli súlykontrollba. Nem gondoltuk,hogy ilyen rövid idő alatt ennyi kiló és centi fog rólunk lemenni,de a képek is ezt mutatják😊 Köszönjük MINDENKINEK, Akik biztató és elismerő szavakkal támogattak minket!❤️ Jól esett a törődés!!!🥰 Tudjuk,hogy véletlen nincsen és minden okkal történik!!!Ez” MOST “volt amikor életünk ezen szakaszában kellett,hogy “találkozzunk” Beával és étrendjével!!! Hálásak vagyunk és köszönjük Neki a sok receptet,ami újdonságot is hozott a konyhánkba .Mely betartásával “új “emberek lettünk kívülről és belülről is egyaránt!!!Beában olyan embert ismertünk meg,aki alázattal végzi hivatását és mindent megtesz azért,hogy az eredmény ne maradjon el!!!Segítő készsége és embersége magával ragadó!!Mindenkinek jó szívvel tudjuk ajánlani,aki tenni akar egészsége és teste érdekében!!!”
 
“Kedves Mindenki!!! Véget ért családi diétánk..a képek önmagukért beszélnek!!!! 🙂 sok mínusz kiló az érzés pedig csodálatos.
Beatrix Kovácsné Pekár nem győzöm köszönni!!!!! KÖSZÖNÖM és KÖSZÖNÖM ezredjére is, hogy vagy!!!!! Köszönöm, hogy mutatod az utat, foglalkozol velünk!!!
Bíztatok mindenkit, hogy vágjon bele az egészséges életmódba és bizalommal kérje Beatrix segítségét, hogy is vágjunk bele?
Egyszerű a válasz:
– vedd fel Beatrix Kovácsné Pekár a kapcsolatot
– kövesd tanácsait
– legyél kitartó!!!!
Az eredmény pedig csodás lesz!
Ami nagyon jó dolog, hogy :
– nem éhezel hisz napi 5x étkezel
– nem kell agyalnod mit is főzzél 🙂 hisz kapod a tanácsokat”
– tele leszel energiával!!!
Sorolhatnám még de inkább próbáld ki!!!! Nem bánod meg 🙂
“Sziasztok!
Elérkeztünk a harmadik hónap végére.
Hihetetlen változáson mentünk keresztül.
Áron 13kg-ot adott le.
Nagyon büszke vagyok rá.
Már most sokkal jobban érzi magát.Vidámabb,kiegyensúlyozottabb.Többet mozog mint eddig.Könnyebben barátkozik,
nyitottabb mindenki felé.Észre vettem rajta,hogy a tanulás is jobban megy neki.
Hihetetlenül büszke vagyok rá.Voltak nehéz napok,de jól átvészeltük.Nekem 12kg-t sikerült leadni.Én is sokkal jobban érzem magam a bőrömben.
“Sziasztok! Elérkeztünk a párom életmódváltó diétájának a végéhez! Ezer köszönet Beának , ezért a 3 hónapért, igazi csapat munka volt! Bea összeállította az étrendet, én megfőztem, a párom pedig jóízűen megette!!

😁😁 Az étrend nagyon változatos, finom, és egészséges volt! Nem kellett lemondani a megszokott ételekről sem, csak egy picit megreformálva készítettem el azokat! A töltött káposzta, a pörkölt. a nasi is mind-mind megengedett volt, és nagyon finom!! A kitartó, fegyelmezett étkezés meghozta a kívánt eredményeket, sőt, szerintem még többet is !!😁😁 3 hónap alatt a súlya -12 kg, a pocakból 17!!!! cm tűnt el!!! Fantasztikus!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom Bea szakértelmét!!!Hajrá fiúk, lányok!!! Köszönjük Bea!!!!”

Fantasztikusan telt el a 12 hét az életmódváltó programomban. Olyan pozitív változások történtek velem, amiről nem is mertem álmodni. Nagyon hálás vagyok Beának, hogy elindított ezen az úton. Teljes átalakuláson mentem keresztül, mindezt természetesen, finom ételekkel és mozgással.
Mozgalmas volt ez az időszak, de ez is csak erősített. Nem volt akadály:
– hogy pont ekkor született meg a kisunokám/ a második/
-hogy ekkor kezdődött az iskolám/ közoktatásvezető képző/
-a munkahely/óvodavezető vagyok/
-szombatonként saját vállalkozásba dolgozás.
Segített a család-férjem főzött rám nagyon finomakat- , a nagyobbik unokám velem tornázott. És persze Bea, aki végig tartotta velem a kapcsolatot, készítette az étrendet, küldte a mozgásokat magyarázattal és folyamatosan biztatott.
A 12 hét eredménye -10 kg.😊
FITT ÉS BOLDOG VAGYOK!😊

Kedves csoport!
Anita vagyok!
12 hét után egy álmom várt valóra🥰!
-14kg -mal mutat a mérleg kevesebbet Xl-es méret helyett S-es ruhák kellenek🤩.Nem kell tunika bő póló meg kardigán hogy elrejtsem a pocakomat.Visszanyertem az önbizalmam amit évekkel ezelőtt elveszítettem.Nem hittem volna hogy valaha is lefogyok elkönyveltem magamnak évekig hogy ez van ezt kell szeretni.Ahogy elkezdtem a Légy Boldog Fitt anyuka programot pár nap elteltével éreztem hogy ez nekem kell és akarom.
Hálás vagyok azért hogy elkezdtem Beatrix Kovácsné Pekár programját🙏.Egészségesen és fitten fogom tovább is folytatni azt amit Bea megtanított és tudom hogyha szükségem lesz majd a segítségére akkor számíthatok rá.Beatrix Kovácsné Pekár a legjobbat nyújtod nekünk !Motiválsz minket ,és mindig kontaktban vagy velünk.Szívből köszönöm neked hogy valóra váltodtad az álmomat🥰
Sziasztok 🥰
Azt hiszem a képek beszélnek…Csak nézem-nézem a képeket, különbséget…és nem hiszem el,hogy ez én vagyok…voltam…lettem 🧐🤗😍
Hihetetlen, de mégis igaz!Iszonyú nagy változás, ha kg-ban nem is,de centiben igen!És mindehhez csak kitartás és hit kell! Meg persze akarat!És Beatrix Kovácsné Pekár segítsége, tanácsai, dicséretei 😍 Az edzéseket imádom, nem meg terhelő, de mégis hatásos! És eredményes 💪 Nekem munkám mellett heti 3-4 alkalommal 1-1,5 órát vesz igénybe, és tényleg látványos, hatásos.❤ Az ételek is nagyon finomak, és a mennyiség is megfelelő.
Nagyon szépen köszönök mindent Beának, aki türelmes,lelkes és kitartó velünk
Én továbbra is azt mondom, ne féljetek bele vágni, aki még nem tette! Nem fog csalódni 😉 Sokan tévhitben vannak,hogy a diéta az éhezésről szól…Ez nagy tévedés! Bea finom és laktató ételeket állít össze személyre szabva🥰🤗 Hajrá mindenki! 🤗😘❤
Sziasztok!
Ismét jelentkezem. Bea Life&Fitness hàla megtanultam mennyit és mikor ehetek.Imádom az étrendet.A mozgàssal még mindig kicsit hadilàbon állok a két fiú meg a munka mellett de igyekszem hetente minimum kétszer edzeni.
Ir-esként csak annyit mondhatok,Beatrix Kovácsné Pekár nagyon èrti a dolgàt nem vagyok rosszul és igyekszem tartani azt az életmódot amit megmutatott.
Köszönöm!
Szèp estèt nektek!
Sziasztok!
Letelt a 3 hónapom a Légy Boldog-Fitt Anyuka életmódváltó programban. Kilókban nem sok, csak 4,5 kg ment le, de én elértem a célomat!
Comb – 4 cm
Derék -6 cm
Csípő -8 cm
Has -8 cm
Sikerült megváltoztatnom az életmódomat, minden napomba becsempészem a mozgást. Beának köszönhetően az étrendem is kiegyensúlyozott lett, megtanultam, hogy milyen típusú ételeket hogy készítsek el, és mekkora adagot egyek belőle. Sokkal energikusabb és kiegyensúlyozottabb lettem. Jobban viselem a mindennapok kihívásait is. Teljes mértékben elértem a kitűzött célomat a program és Bea segítségével! Hálásan köszönöm, megyek tovább ezen az úton!

Sziasztok. 3honap után jo pár kilóval, és centivel kevesebben. Jo volt ujjat tanulni. Volt olyan amit régen el sem tudtam volna képzelni hogy elfogyasztom. De a gyomrom azóta nem fáj, illetve refluxom sincs. Igazan jo ötlet volt Beat felkeresni. További munkàjàhoz sok sikert kivànok. ☺

Letelt az első hónapom .🥰Azt hiszem a fotók…és a képek (na meg amikor barátnőd megkérdezi tőled most nagy rád a melósnadrágod? vagy fogytál😉🤣)magukért beszélnek ….alulműködő pajzsmiriggyel bármit próbáltam eddig az utolsó 2 évben a kilók csak felfelé szaladtak🤭de rátaláltam Bea programjára …láttam az eredményeiteket belevágtam,folytatom hozzáértő segítséggel ,párom támogatásával megy ez nekem is😍a 2 műszakos munkarend kicsit bezavar néha de az étkezések sorrendjét megváltoztatva így is műkődik az torna személyreszabott az nem mindig megy becsületesen de igyekszem az étrendem változatos érdekes semmi nem hiányzik még a nasi sem😉😊köszönöm a támogatásotokat köszönöm Beatrix Kovácsné Pekár 😘🥰

Kedves csoporttagok! Befejeződött a 3 hónapos életmódváltó programom. Minden percét imádtam, vidáman és könnyen csináltam végig. A kilókból nem sok ment le, viszont centikben mérve látványos a változás. Biztos, hogy ezen az úton maradok, hiszen érzem, hogy pozitív hatással van az életemre. Köszönöm Bea, amit értem tettél, hálával gondolok rád!
 
 
 

Szisztok. Elértem a Beatrix által összeállított programom végére. Nagyon szépen köszönöm, hogy végig kísérte a tanulási folyamatot. Elégedett vagyok az elért, leadott kilók számával. Nem állok meg. Jól érzem magam a bőrömben. Mindenkinek sok sikert kívánok az életmód váltáshoz. További szép napot. 🙂

Az elmúlt 12 hetem végeredménye 🥰 Bea változatos étrendje, az edzés program megtette hatását. A hullámvölgyek és a rendszeres stressz ellenére is sikerült formálódnom. Beának köszönhetően nyilvánvalóvá vált számomra, hogy muszáj változtatnom nemcsak az étrendemen, hanem a mindennapjaimon.. Nagyon nehéz volt rendszert vinni a hétköznapjaimba, de most ott vagyok, ahol lennem kell🙂 köszönöm szépen Beatrix Kovácsné Pekár az ajándék programot, ez valóban életmódváltás volt, ahogyan ígérted🥰

Sziasztok! Izabella vagyok.Most vagyok 11-hét végén a Légy Boldog Fitt Anyuka életmód programban.Eddig 10kg-ot sikerült leadnom.Amit Beának köszönhetek!Sok mindent kipróbáltam ezelőtt,sok kudarc ért😕Bea segítségével éhezés nélkül jutottam el idáig ,energikus ,fitt vagyok sokat tornázok futok😊Mindenkit csak bíztatni tudok.Még egyszer köszönöm Beatrix Kovácsné Pekár.

Sziasztok! Letelt a 3 hónap szét nyílt hasizom program életmódváltó diétával. Fantasztikus az eredmény amit a képeken is láttok a torna nagyon jó szeretem sokat segített és az ételek is jók nem unalmas és könnyen elkészíthető. Örülök hogy rátalaltam Beára és tudott segíteni. 2kisgyerek mellett csináltam nem volt egyszerű a mindennapi teendők közé beiktatni a tornát de sikerült és csináltam az eredmény meg fantasztikus.🥰Sok sikert mindenkinek aki Beával tart nem fog csalódni. 🥰