Toggler Icon
Főoldal Blog Árak
Események
Órarend
Adatvédelmi nyilatkozat

Mozogjunk együtt Gyermeke...

Mozogjunk együtt Gyermekeinkkel és mutassunk példát nekik! :-)

A Bea Life & Fitness Élet Érzés nemcsak a felnőtteket, gyermekeket is megtanítja örömből mozogni! 🙂

Sokszor azt tapasztalom a munkám folyamán, hogy nem kedvelik az iskolás fiúk, lányok a mozgást…

Sok beszélgetésből azt szűrtem le, mert az élet ezen területén is nagy fokú versenyzés történik, hogy erre vannak tanítva. Sok negatív élményük van azzal kapcsolatban, hogy nem elég jók… mert mások többre képesek… és ami a legtöbbször elő szokott fordulni, hogy a szülő viszi és csak viszi… közben pedig nem veszi észre, hogy nem szívből sportol a gyermeke.

Mozgás örömmel

Azt gondolom az élet minden területén fontos az, hogy örömből történjék a cselekvés. A sport, a mozgás erre is megtanítja a gyermekeket.

Első körben mi felnőttek, szülők mutassuk meg hogyan  kell ezt csinálni és erre a legjobb hely a csoportos mozgás, ahol nemcsak az örömöt érzékelik, hanem a csapatmunkát is… Milyen érzés egy olyan helyen sportolni, ahol egyenlőség, egyenértékűség van és mindenki úgy csodálatos ahogy van! Ahol nincsenek megkülönböztetések! A gyermeki lélek még sebezhetőbb, keresi a helyét az Életben, a hovatartozását. Mi, felnőttek segítsünk ebben nekik, mutassuk meg!  🙂

Mozgás és fogyás

Sok esetben találkozom olyannal is, amikor azért viszi a szülő mozogni gyermekét, hogy lefogyjon. Ez is egy elvárás a gyermek felé és torz képet alakít ki a szülő saját gyermekében.

Hiszem, tudom, a mozgásnak rengeteg pozitív, jótékony hatása van… a lényeg tényleg abban rejlik, örömből tegyük és mutassunk példát! 🙂 🙂 🙂

Bea Life&Fitness Élet Érzés 🙂