Toggler Icon
Főoldal Blog Árak
Események
Órarend
Adatvédelmi nyilatkozat

Szoptatás mellett szabad ...

Szoptatás mellett szabad edzeni és fogyókúrázni? 😊

Szoptatás mellett szabad edzeni és fogyókúrázni? 😊

Kedves anyukák egy nagyon fontos témával érkezem! 

Jómagam friss anyukaként, 3 hónapos babám mellett hamar elkezdtem mozogni… ,de előtte rendszeresen,sokat edzettem…. mivel a hivatásom edző. 😍

Először is azt, hogy mikor szabad elkezdeni az edzést sok mindentől függ, hogy milyen edzett volt a várandósság előtt és közben a kismama vagy,hogy természetes úton vagy császárral született-e kisbabája. A mi kis Gyönyörűségünk császárral érkezett erre a csodálatos világra…azt mondták 3 hónap után szabad tornázni….A 6 hetes kontroll után úgy döntöttem fokozatosan el kezdem a tornát….  A kórházból is fittként érkeztem haza…. 

A szülés utáni kontrollon ha minden oké…..nyugodtan kezd el a fokozatos mozgást! 

 

A másik téma,hogy a szoptatás mellett szabad-e és milyen intenzíven…. ? 

Jómagam már a várandósságom alatt eldöntöttem sok tejcim lesz és a kisbabánk egészséges táplálása lesz számomra a legfontosabb…. az intenzív edzések megvárnak!  Így a súlyzókat és a futást egy jó ideig még mellőzöm, aerobikozom és kis sulyokkal+saját testsúllyal edzem.

Az én véleményem az,hogy az intenzív sport vesz a tej mennyiségéből.

Fogyókúrázni pedig kimondottan tilos! Egészségesen táplálkozni és a fogyókúrázás két különböző dolog. Ha nem viszel be elég energiát a szervezetedbe, akkor a tejed elapadhat.

Javaslom neked is,mozogj nyugodtan (nagy súlyokat ne használjál) és egyél egészségesen, akkor a szoptatás örömteli pillanatait sokáig élvezheted… 😍és a kis babókád is egészséges lesz…. ❤️

tegyél tudatosan te is magad és babád egészsége érdekében! 😍

Hamarosan érkezem…. egy újabb témával, hogy mit ajánlott enni ilyenkor… 

Addig is mosolygós napot! 

Bea Life&Fitness Élet Érzés 

Mottónk: “Higgy Magadban és az Élet is Hinni fog Benned!Az Élet egy Ajándék!”