Toggler Icon
Főoldal Blog Árak
Események
Órarend
Adatvédelmi nyilatkozat

Gróf Zsuzsi gondolatai az...

Gróf Zsuzsi gondolatai az Életmódváltó diétáról…… :-)

 

“Kedves Mindenki! Gróf Zsuzsanna vagyok Làbatlanon élek a családommal. Korábban is érlelődött bennem az életmód váltás gondolata. Csak nem tudtam munka, család mellett hogy kivitelezzem. Főleg hogy évekig ingáztam a munkahelyemre is ami sok idő volt. Néztem az internetet a receptek miatt, olvastam a cikkeket hogy mások hogy csinálják. De nekem egyedül nem ment, nem volt rendszer. Aztán tavaly egy egészségügyi probléma kapcsán az orvosom is azt mondta nincs más megoldás mint az életmód váltás. És akkor én annyit kérdeztem, főleg magamtól “HOGYAN?” Mert a doki is csak annyit mondott cukrot kiiktatni és sok sport. Hát elkezdtem nézni a netet vettem pár könyvet. De amire az egyik azt mondta szabad a másik az írta nem. Szóval…. Elkezdődött egy folyamat de tudtam nem elég. És a sport! Mit?hol? mennyit? Hogy érteleme is legyen. Mert a diéta önmagában nem elêg. Láttam mások futnak, elkezdtem, de rájöttem nem biztos hogy nekem való, de lehet hogy nem voltam eléggé kitartó. 


Aztán mindeközben rájöttem, hogy magamtól ez nem fog menni, kell hogy valaki fogja a kezem és megmondja mit tegyek. Rendszert vigyen a káoszba. És arra is szükségem van hogy tudjam időpontra edzésre kell menni. Ez azért kell mert ha egyedül tornáztam hajlamos voltam arra hogy lusta legyek. Most viszont menni kell! 😊 A tudat😉 és az hogy nem egyedül, hanem csoportban egy jó kis közösségbe, tapasztalt szakemberrel csinálom. És a nagy keresés közben jött a munkahely váltás és az hogy rátaláltam Beára. Nyár közepén kezdtünk el együtt dolgozni és úgy érzem hogy amit szeretnék el is fogom érni Bea segítségével. 😁 Azért még van min dolgozni de a folyamat elindult, megvan a szakember aki irányt és példát mutat, a rendszeresség az étkezésben -aminek nagy előnye az is hogy csak azt veszem ami az étrendben van, szóval nincs kidobott felesleges lejárt szavatosságú étel mint korábban- és a sportban. Igaz rövid idő telt még el de azért már van változás amit nem csak én hanem a környezetem is észrevett. 😊 És nem felejtem el azt sem kiemelni hogy mindez lelkileg is jó hatással van rám. 😊
Nem könnyű munka család mellett életmódot váltani de abban hiszek hogy mindenért meg kell dolgozni és a jó munka meghozza gyümölcsét. Szóval úgy gondolom jó úton és jó helyen vagyok hogy ami most még néha “kicsit zötyögősen” megy az egy idő után rutin legyen. Köszönöm Beának a türelmet és a közösségnek hogy befogadott!😊 Szóval hajrá!”