Toggler Icon
Főoldal Blog Árak
Események
Órarend
Adatvédelmi nyilatkozat

Csillag Ramóna

Csillag Ramóna

Sziasztok Kedves Tagok!
Csillag Ramóna vagyok,januártól járok Pekár Beatrixhez……..eleinte óvatosan a stretchinggel kezdtem,mostanra a heti 3-4 zúzós edzést igényli a testem-lelkem.
A testsúlyom 17 éve elég rapszodikusan ingadozik, 2-3 éve ismét sunyin felkapaszkodott rám kb 20 kg, némi pajzsmirigy alul működéssel is küzdök, ami megnehezíti a súlyvesztést.

Május elején már nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben…leginkább lelkileg viselt meg a súlyproblémám,felismerve a súlygyarapodás komolyabb lelki hátterét.Ekkor határoztam el,hogy segítséget kérek Beától,aki 5 hete “gyártja” nekem az életmódváltó étrendet,ami nagyon változatos,kreatív és egy percig sem éhezem tőle,munka mellett is kivitelezhető.Edzésekre járok,olykor eljutottam Ildihez,és Dórihoz is – náluk is élveztem az edzéseket – és elkezdtem Beánál az önismereti tréninget….kicsit szembe nézni önmagammal.

A célom most már nem “csak” a fogyás – mérlegre nem állok,a diéta kezdetekor sem mértem a súlyomat,a tükörrel vagyok inkább barátságban -, hanem a személyiségem fejlődése/fejlesztése,tudatosság,harmóniában lenni végre önmagammal és a környezetemmel. Boldog vagyok,hogy egy ideje a kislányom is “megfertőződött”a mozgás örömével,heti két alkalommal kitartóan edz Beánál – aki szerintem több nekünk,mint edző. Haladok az utamon,ehhez Bea sok segítséget nyújt akár a szakértelmével,akár a megértésével,figyelmével,vagy a határozottságával💪.
Egészen röviden pedig : örülök,hogy tartozom ebbe a közösségbe